Kampania przedłużona: Masz więcej czasu na udział w projekcie Roland Heroes

Roland Hero deadline extended

Roland DG przedłużył termin składania zgłoszeń do Roland Hero Awards 2018, dając użytkownikom Roland więcej czasu na podzielenie się swoimi fascynującymi historiami.

Kampania Roland Heroes rozpoczęta w kwietniu już przyniosła ciekawe zgłoszenia osób i prac z regionu EMEA, od startupów po wielkich i znanych graczy na rynku. Wszyscy użytkownicy Roland są zaproszeni do składania zgłoszeń do Roland Heroes i przedstawienia swoich osiągnięć – w zamian mają szansę na wygranie niezapomnianych wakacji.

Aby umożliwić wysłanie kolejnych zgłoszeń termin składania wniosków został przedłużony do 31 grudnia 2018 r. To dodatkowe dwa miesiące od pierwotnego terminu.

"Od premiery Roland Heroes w kwietniu byliśmy naprawdę zainspirowani nadpływającym historiami naszych użytkowników z całego regionu" - mówi Gillian Montanaro, szef marketingu w regionie EMEA w Roland DG.

"Przedłużając termin, mamy nadzieję znaleźć jeszcze więcej Bohaterów, którzy stanowią przykład kreatywnego, innowacyjnego i przyszłościowego podejścia jakie osiągnęli z Roland.

Wszystko, co robimy, jest motywowane przez naszych klientów i cieszymy się, że możemy usłyszeć o ich doświadczeniach związanych z wykorzystaniem technologii Roland. "

Ta kampania pozwala odkryć niesamowite historie o wytrwałości, pasji, rozwiązywaniu problemów i rozwoju naszych klientów. – dodatkowo zawiera poruszające relacje przyjaźni i miłości, porywające przykłady osiąganych prędkości i zaskoczeniu, które przyniosły. Znajdziemy tu także urocze historie o magii rodziny.

Wszystkie firmy i przedsiębiorcy, którzy wezmą udział w kampanii, będą uprawnieni do wyświetlania loga Roland Hero na swojej stronie internetowej a także zostaną umieszczeni na oficjalnej stronie Roland Hero – oferta dotyczy także zgłoszeń nadesłanych w nowym rozszerzonym terminie.

Wybrani uczestnicy zostaną przedstawieni w indywidualnych sesjach foto i wideo a główny zwycięzca odbędzie podróż życia do Tajlandii, Islandii lub na Florydę.

Klienci Roland zainteresowani udziałem powinni odwiedzić stronę  www.rolandhero.com com i przesłać swoje dane przed zamknięciem 31 grudnia 2018 roku. Regulamin dostępny jest na stronie internetowej.